Online-hjälp Svar på alla dina frågor
FAQ
Kategorier De vanligaste frågorna
Kategorier
De vanligaste frågorna
Tillbaka

Hoppsan! Jag skickade likes till någon utan att det var meningen. Vad gör jag?

🙈 Ingen fara!

Om du skickade likes av misstag, kan du alltid skicka ett snabbt meddelande för att förklara vad som hände. Alternativt kan du blockera medlemmen och sedan snabbt avblockera hen. Det tar bort alla Likes från både din och hens profil.

  • För att blockera någon (antingen permanent eller tillfälligt) klickar du på > Blockera.
  • För att avblockera hen går du till Mitt konto > Blockerade profiler > Klicka på Avblockera. Nu är svartlistningen borta, men alla likes är puts väck 🧹.
Var det här svar på din fråga?
Ja Nej
Tack för att du besökt online-hjälpen.
Lycka till på OurTime.com!

Kontakta kundtjänst för att få svar på din fråga.