Online-hjälpSvar på alla dina frågor

ANNONS

|

AVREGISTRERING

|

BESÖK

|

BETALNING

|

BOOSTER

|

DEJT

|

EVENT

|

FAVORITER

|

FLÖRT

|

FOTO

|

INKOGNITO

|

LOGGA IN

|

LÖSENORD

|

MATCHAFFINITY

|

MEDDELANDEN

|

MEJLADRESS

|

ÖKA SINA CHANSER

|

PLUS

|

PREMIUM

|

PRENUMERATION

|

REGISTRERING

|

SÄKERHET

|

SÖKNING

|

SVARTLISTA

|

TREVLIG DEJT

< Tillbaka

Vad är skillnaden mellan att dölja och blockera en profil?

För tillfället går det inte att dölja profiler på sajten. Du kan fortfarande ”svartlista” en profil genom att klicka på de tre punkterna i medlemmens profil eller i ett meddelande och genom att sedan klicka på ”Svartlista medlemmen”.  På så sätt blockeras kommunikationen med medlemmen. Även om medlemmen fortfarande kan se din profil kan personen inte flirta med din profil eller skicka dig några meddelanden. Vi försäkrar sig om att medlemmarna inte får någon notifikation om att de har blivit svartlistade: det får de inte reda på förrän de försöker kontakta dig. Medlemmens profil förblir synlig, och det får ingen effekt på dina kontakter eller sökresultat.

Hjälpte svaret dig?

JaNej