Online-hjälp Svar på alla dina frågor
FAQ
Kategorier De vanligaste frågorna
Kategorier
De vanligaste frågorna
Tillbaka

Kan jag besöka en profil utan att medlemmen får reda på det?

Det går inte att besöka en annan medlems profil utan att det märks, såvida du inte köper ”Inkognito paket”. När du är inloggad på sajten får medlemmar ett popup-meddelande som anger att du har besökt deras profil. Om de har aktiverat sina aviseringar får de också en notis per mejl. Om de inte är inloggade på sin profil men har aktiverat aviseringar skickas ett mejl till deras personliga inkorg som anger att du har besökt deras profil. Med Inkognito kan du besöka andras profiler utan att de får någon avisering. Du visas inte heller i onlinerubriken för medlemmen eller i några sökningar. Klicka på spökikonen högst upp till höger på varje sida, bredvid din profilbild om du vill ha mer information och köpa Inkognito-paketet.

I nuläget finns det ingen funktion på sajten som ger dig möjlighet att besöka en profil utan att han eller hon får veta det.

Om medlemmen är inloggad i samband med ditt besök och hans/hennes notifikationer är aktiverade visas ett popup-fönster som informerar om ditt besök.

Om medlemmen inte är inloggad i samband med ditt besök, men har aktiverat sina notifikationer, så skickas ett meddelande till hans/hennes mejl där det står att du besökt profilen.

  • På dator Klicka om du vill ändra
  • På mobilsajt Klicka om du vill ändra
Var det här svar på din fråga?
Ja Nej
Tack för att du besökt online-hjälpen.
Lycka till på OurTime.com!