Online-hjälp Svar på alla dina frågor
FAQ
Kategorier De vanligaste frågorna
Kategorier
De vanligaste frågorna
Tillbaka

Hur tar jag bort ett meddelande?

Välj önskad konversation och klicka sedan på ikonen med de tre punkterna uppe till höger och välj ”Ta bort konversationen”. Du kan också radera flera konversationer samtidigt genom att klicka på papperskorgsikonen ovanför konversationerna och markera de meddelanden som du vill ta bort. Du kan inte radera ett meddelande inuti en konversation. Om du raderar ett meddelande tas hela konversationen med den medlemmen bort.

Gå till ”Mejl” via huvudmenyn, klicka på ”Mottagna mejl” och ”Ta bort” till höger om mejlet du vill radera.

Meddelandet tas inte bort för alltid, utan hamnar i ”Borttagna mejl”. Om du har tagit bort ett meddelande av misstag klickar du på ”Återställ” i ”Borttagna mejl”, så flyttas meddelandet till inkorgen igen. För att radera meddelandet helt och hållet klickar du på ”Ta bort permanent”.

  • På dator Klicka om du vill ändra
  • På mobilsajt Klicka om du vill ändra
Var det här svar på din fråga?
Ja Nej
Tack för att du besökt online-hjälpen.
Lycka till på OurTime.com!

Kontakta kundtjänst för att få svar på din fråga.