Online-hjälp Svar på alla dina frågor
FAQ
Kategorier De vanligaste frågorna
Kategorier
De vanligaste frågorna
Tillbaka

Hur räknas besöken?

Ett besök registreras så snart en medlem klickar på din profil. De besöker antagligen din profil efter att ha sett din bild, men de kan också komma dit genom att klicka på knappen ”nästa” efter att ha visat din profil. Du kan se profilerna för alla som har besökt dig under de senaste 30 dagarna i rubriken ”Besök” högst på alla sidor på sajten. Siffran som visas på fliken ger realtidsuppdateringar om antalet nya besök sedan du senast kontrollerade. De försvinner så fort du öppnar sidan. Du kan också konfigurera dina aviseringar så att du får popup-meddelanden eller mejlnotiser för varje nytt besök. Öppna ”Mitt konto” för att redigera dina aviseringar. Du kan märka en skillnad mellan antalet besök och antalet profiler i dina kontakter. Det kan bero på att medlemmar har raderat sin profil eller tagits bort från sajten. Om det är så kommer de automatiskt att försvinna från alla dina listor (inkorg, flörtar osv.). Även om en medlem besöker din profil flera gånger visas de bara en gång i listan över personer som har tittat på din profil.

För att se vilka som besökt din profil under de senaste 30 dagarna klickar du på  ”Besök” i huvudmenyn. En realtidsräknare på den här fliken visar antalet nya besök sedan du senast tittade.

 
Du har möjlighet att dölja oönskade profiler, genom att klicka på länken ”Dölj profilen” längst ned på medlemmens profilsida. Då försvinner profilen från dina listor.

Om du vill kan du ställa in dina meddelanden så att ett popup-fönster visas eller ett aviseringsmejl skickas varje gång du får ett nytt besök på din profil. Du ställer in dina meddelanden via ”Konto och prenumeration”.

Om du lägger märke till en skillnad mellan det antal besök som visas och antalet profiler i dina listor kan det bero på flera saker:

  • Vissa medlemmar kan ha tagit bort sin profil. I så fall försvinner de automatiskt från alla dina listor (mejl, flörtar osv.).
  • Om en medlem besöker din profil flera gånger visas han eller hon en enda gång i listan över personer som har besökt din profil.
  • Om du har dolt en medlems profil kan medlemmen ändå besöka din profil. Medlemmens besök kommer då att räknas utan att personen visas i din lista.
  • På dator Klicka om du vill ändra
  • På mobilsajt Klicka om du vill ändra
Var det här svar på din fråga?
Ja Nej
Tack för att du besökt online-hjälpen.
Lycka till på OurTime.com!