Online-hjälp Svar på alla dina frågor
FAQ
Kategorier De vanligaste frågorna
Kategorier
De vanligaste frågorna
Tillbaka

Varför får jag meddelanden om aktivitet på sajten som sedan inte syns?

Två olika scenarier kan förklara detta:

– medlemmen i fråga har tagit bort eller tillfälligt dolt sin profil

– vår moderationsavdelning har tagit bort användarens profil eftersom den inte följde användarvillkoren.

När ett konto tillfälligt döljs eller avslutas försvinner medlemmens aktivitet från alla dina listor och all information om denna . Skickade och mottagna meddelanden, besök, favoritmarkeringar osv. raderas automatiskt.

Två olika scenarier kan förklara detta:

– medlemmen i fråga har tagit bort eller tillfälligt dolt sin profil

– vår moderationsavdelning har tagit bort användarens profil eftersom den inte följde användarvillkoren.

När ett konto tillfälligt döljs eller avslutas försvinner medlemmens aktivitet från alla dina listor och all information om denna . Skickade och mottagna meddelanden, besök, favoritmarkeringar osv. raderas automatiskt.

  • På dator Klicka om du vill ändra
  • På mobilsajt Klicka om du vill ändra
Var det här svar på din fråga?
Ja Nej
Tack för att du besökt online-hjälpen.
Lycka till på OurTime.com!