Online-hjälp Svar på alla dina frågor
FAQ
Kategorier De vanligaste frågorna
Kategorier
De vanligaste frågorna
Tillbaka

Jag får mejl trots att jag inte är medlem. Hur stoppar jag dem?

Om du får mejl från oss måste din mejladress vara registrerad i vår databas. Oroa dig inte, du kan stänga av din profil med några få klick. Öppna startsidan på sajten och klicka på din profilbild högst upp till höger på sidan och därefter på ”Redan medlem?. Logga in”, och sedan på ”Glömt dina inloggningsuppgifter?”. Välj ”Glömt lösenordet” och bekräfta din mejladress. Du kommer att få ett meddelande för att återställa lösenordet för det konto som är kopplat till din adress. Återställ lösenordet och radera sedan kontot genom att logga in på sajten med din mejladress och lösenordet som du skapade. Ta sedan bort tillhörande konto genom att öppna avsnittet ”Mitt konto” på sajten. Öppna det genom att hålla musen över din profilbild som visas högst upp till höger på alla sidor på sajten. Under ”Support” klickar du på ”Avsluta ditt konto ”. I pop up-rutan som visas ska du klicka på länken längst ner som anges för att avsluta ditt konto. Du kommer att bli ombedd att ange dina inloggningsuppgifter för att bekräfta din förfrågan. När det har bekräftats förlorar du åtkomsten till ditt konto, och din profil tas bort från sajten inom 24 timmar.

Om du får mejl från oss betyder det att din mejladress är registrerad i vår databas. Men du behöver inte oroa dig, det går att radera profilen med ett par klick.

Det gör du genom att gå till vår webbsida, klicka på ”Logga in” och sedan på ”Glömt dina inloggningsuppgifter?” och på ”Glömt lösenord”. Ange din e-postadress och klicka på ”Bekräfta”.

Ett meddelande skickas till dig genom vilket duska återställa lösenordet för profilen som är kopplad till din mejladress.

Ändra lösenordet och logga in på sajten med din mejladress och det nya lösenordet. 

I rullgardinsmenyn högst upp till höger väljer du ”Konto och prenumeration” och klickar sedan på ”Klicka här om du tillfälligt vill dölja din profil för andra medlemmar, eller helt vill avsluta ditt medlemskap hos oss” längst ned på sidan. Längst ned på nästkommande sida ska du klicka på ”Klicka här om du helt vill avsluta ditt medlemskap hos Match.com och ta bort din profil permanent.”.

Slutligen anger du din e-postadress och ditt lösenord för att bekräfta att du vill radera profilen.

  • På dator Klicka om du vill ändra
  • På mobilsajt Klicka om du vill ändra
Var det här svar på din fråga?
Ja Nej
Tack för att du besökt online-hjälpen.
Lycka till på OurTime.com!