Online-hjälp Svar på alla dina frågor
FAQ
Kategorier De vanligaste frågorna
Kategorier
De vanligaste frågorna
Tillbaka

Hur lägger jag till, ändrar eller tar bort en bild?

Öppna sidan ”Redigera min profil” genom att klicka på din profilbild uppe till höger. Klicka sedan på ”Lägg till en bild” och välj ett av de tillgängliga alternativen för att lägga till en bild. Bilden kommer att visas online inom 24 timmar, och du får ett bekräftelsemejl. Radera en bild från datorn? Välj den bild du vill ta bort och klicka på ikonen för papperskorg i bildens övre högra hörn.

Vänligen notera att du inte kan ta bort bilden om det endast är en bild i din profil. Du behöver alltid ha åtminstone en bild av din profil. Om du vill ta bort din senaste bild, ber jag dig vänligen att först ladda upp en annan bild. Du kan också avsluta ditt konto om du inte vill använda våra tjänster och produkter såklart.

  1. Lägga till en bild

Öppna avsnittet ”Jag” som du hittar på alla sidor i appen. Tryck sedan på pennsymbolen bredvid ditt användarnamn och sedan på ”Lägg till bild”.

Du kan lägga till bilder som ”Porträtt” eller ”Album” genom att trycka på ”+”-symbolen.

Välj ett av alternativen för att lägga till den valda bilden.

Sajten godtar endast JPG- eller JPEG-filer under 5 MB där bilden är större än 350 x 400 pixlar.

Vi granskar din bild inom ett dygn och mejlar dig när det är klart.

 

  1. Ändra eller ta bort bild

Du kan också göra följande via ”Jag” -sektionen.

Tryck på din miniatyrbild, så kommer du till dina album.

När du trycker på önskad bild kan du välja att antingen ta bort den eller göra den till huvudsaklig profilbild. Det r bara bilder som du lagt upp i profilbildsalbumet som kan användas som profilbilder.

Tänk på att du får lägga till upp till 25 bilder, varav 5 profilbilder. Passa på att ersätta de bilder du tar bort!

Vänligen notera att du inte kan ta bort bilden om det endast är en bild i din profil. Du behöver alltid ha åtminstone en bild av din profil. Om du vill ta bort din senaste bild, ber jag dig vänligen att först ladda upp en annan bild. Du kan också avsluta ditt konto om du inte vill använda våra tjänster och produkter såklart.

 

  • På dator Klicka om du vill ändra
  • På mobilsajt Klicka om du vill ändra
Var det här svar på din fråga?
Ja Nej
Tack för att du besökt online-hjälpen.
Lycka till på OurTime.com!