Online-hjälp Svar på alla dina frågor
FAQ
Kategorier De vanligaste frågorna
Kategorier
De vanligaste frågorna
Tillbaka

Hur tar jag bort all min information från sajten?

Du kan radera din profil när du är inloggad via dator. Om du loggar in på en dator ska du öppna sidan ”Mitt konto” som du hittar genom att klicka på din profilbild.
Här klickar du på ”Stäng av min profil ”. I pop up-rutan som visas ska du klicka på länken längst ner som anges för att avsluta ditt konto. Du kommer att bli ombedd att ange dina inloggningsuppgifter för att bekräfta din förfrågan.

All din information tas bort permanent inom 24 timmar. Välj att bara dölja profilen om du vill kunna återställa dem när som helst.

Om du har träffat din partner på Match.com. Dela din kärlekshistoria här! http://mfb.li/9Xo?d:media=Cu

Du kan radera din profil när du är inloggad via dator. Om du loggar in på en dator ska du öppna sidan ”Mitt konto” som du hittar genom att klicka på din profilbild.
Här klickar du på ”Stäng av min profil ”. I pop up-rutan som visas ska du klicka på länken längst ner som anges för att avsluta ditt konto. Du kommer att bli ombedd att ange dina inloggningsuppgifter för att bekräfta din förfrågan.

All din information tas bort permanent inom 24 timmar. Välj att bara dölja profilen om du vill kunna återställa dem när som helst.

Om du har träffat din partner på Match.com. Dela din kärlekshistoria här! http://mfb.li/9Xo?d:media=Cu

  • På dator Klicka om du vill ändra
  • På mobilsajt Klicka om du vill ändra
Var det här svar på din fråga?
Ja Nej
Tack för att du besökt online-hjälpen.
Lycka till på OurTime.com!